Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen
Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

Informatie voor bezoekers 2017Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, dé beurs voor kaartenmakers én scrappers!Creatief, inspirerend, gezellig!

Het belooft weer een groot creatief feest te worden. Je vind hier de laatste trends, producten, technieken, toepassingen, workshops en demonstraties. Uiteraard is er aandacht voor 3D, borduren, incire, origami, spirelli, pons- en andere knip-, snij- en kaarttechnieken. En speciale aandacht voor stempelen!

Scrappers vinden hier alles van hun gading voor het maken van de mooiste lay-outs en andere bijzondere objecten. Laat je verrassen door de vele bijzondere toepassingen van de nieuwste materialen. Hier vindt men creativiteit in de breedste zin van het woord!
20 t/m 22 april 2017 - Brabanthallen Den BoschOpeningstijden:
10:00 - 17:00 uur

Prijzen tickets:
€ 7,- in de online voorverkoop
€ 8,50 aan de kassa
Kinderen t/m 12 jaar gratis
Reacties bezoekersAns schrijft:
"Heel leuke beurs in Den Bosch. Idee├źn opdoen en weer nieuwe dingen kopen. Het was weer een fijne dag. Ook nog met een workshop meegedaan, harstikke leuk!"

Renate schrijft:
"Geweldige beurs. Gezellig. Veel inspiratie opdoen (ideeën zien waarvan je denkt waarom kom ik daar nu niet op). Kortom, ik krijg er meestal een energieboost van. Een Walhalla voor kaartenfans."

Annemieke schrijft:
"Een heel gezellige beurs, en goed georganiseerd, wij zijn er ook weer bij."

Tineke schrijft:
"Ik ga elk jaar twee keer naar de beurs als mijn gezondheid het toelaat. Dit kan dankzij mijn begeleiding die met liefde met mij mee gaat naar mijn favoriete dagje uit."

Nancy schrijft:
"We gaan al jaren, twee keer per jaar, lekker rondsnuffelen!"

Karin schrijft:
"Een heel goede beurs waar je alles kunt vinden voor je hobby en het is er ook erg gezellig."

BeursmanagersWij zijn Alexandra en Manon, beursmanagers van de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen.

Alexandra: Sinds januari 2016 ben ik bij J.E.S. begonnen als beursmanager, van onder andere de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. In het verleden heb ik bij J.E.S. de Love & Marriage beurs georganiseerd, vanwaar ik een overstap heb gemaakt naar de uitzendbranche, waar ik als intercedent in banen bemiddelde. Tussentijds heb ik 3 gezonde zonen gekregen, waarvan de jongste nu bijna 1 jaar is. Een gezellige drukte. Toen er bij J.E.S. weer een vacature open stond, heb ik direct gesolliciteerd. Het geeft een kick om een bijdrage te mogen leveren aan een event, waar zowel de bezoeker als de deelnemer enthousiast zijn over het resultaat.

Manon: Ik ben sinds september 2015 werkzaam voor J.E.S. als beursmanager met o.a. ook de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen onder mijn vleugels. Ik kom uit de mediabranche waar ik eindredactrice van een magazine was en vanuit dat magazine organiseerde ik ook jaarlijks een event voor de lezeressen. Ik vind het heerlijk om mensen een gezellige dag uit te bezorgen en alles hiervoor tot in de puntjes voor te bereiden en te regelen. Zodat bezoeker, maar zeker ook de deelnemer, met een voldaan gevoel terug kan kijken op het event of de beurs. In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Weliswaar niet op kaartenmaken of scrapgebied maar meer op het gebied van schilderen en tekenen.


Alexandra en Manon

Samenwerkingspartners

Cards & Scrap
Hobbyhandig
Mijn Hobbykaart XL