Tickets kopen
Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen
Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen29 t/m 31 augustus 2019 Brabanthallen Den BoschEind augustus is het weer zo ver; alle creatievelingen trekken er dan op uit! Waar naar toe? De grootste creatieve beurs voor kaartenmakers en scrappers!

Creatief
De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen is met de vele leuke bedrijven en de diverse workshops de grootste creatieve kaarten- en scrapbeurs van de Benelux. Alles op het gebied van kaartenmaken en scrappen is hier te vinden.

Inspirerend
Natuurlijk presenteren we op de beurs de laatste trends en vind je volop inspiratie. Zo kun je dit jaar op de beurs met al je hobbyvragen terecht bij onze knotsgekke bloggers!

Gezellig
Samen met je vrienden, familie, kinderen of kleinkinderen beleef je de leukste dag uit in het teken van jouw hobby.

Pendelbussen
Voor de beurs in Den Bosch worden pendelbussen ingezet. Deze rijden vanaf de achterzijde vanaf Centraal Station 's-Hertogenbosch. De kosten retour hiervan zijn € 1,50 p.p. De tickets zijn online te koop in combinatie met een toegangsticket voor de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. Tevens kun je een busticket kopen bij de bus.

Beursinformatie

INFO

Heerlijk! Een hele dag inspiratie krijgen, nieuwe ideeën opdoen en de laatste trends spotten. Kom naar de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen.

Tickets

TICKETS

Bestel je online ticket met € 1,50 korting en betaal slechts € 7,50 per persoon. Lees hier meer ticket informatie.

Sfeerimpressie

BEURS IN BEELD

Bekijk hier de sfeerimpressie van de afgelopen edities. Drie dagen lang een creatief feest!

Pergamano-dagen

PERGAMANODAGEN

Met je kaartje heb je ook toegang tot de Pergamanodagen. Midden in de hal is er een groot plein waar Pergamano beoefenaars van over de hele wereld demonstraties en workshops geven.

Let op!Net als afgelopen jaar zijn er passepartoutkaarten te koop voor 3 dagen voor € 12,50 p.p. Deze zijn verkrijgbaar bij de kassa.

Samenwerkingspartners

Cards & Scrap
Hobbyhandig
Mijn Hobbykaart XL