Tickets kopen

Beursinformatie

Lees hier alle informatie waar je misschien naar op zoek bent in de voorbereiding van jouw dag uit naar de Knotsgekke Hobby & Kaartendagen.

BRABANTHALLEN

BRABANTHALLEN

De Brabanthallen in Den Bosch zijn al sinds jaar en dag ons thuis. Diezekade 2 | Den Bosch. Voor parkeren mag je de Diezekade 2  aanhouden en dan de instructies van de parkeerwachters aanhouden.  Hier vind je alles over de corona-maatregelen in de Brabanthallen.

beursinfo

DEUREN OPEN

DEUREN OPEN

7 - 9 oktober 2021 gaan de deuren om 10.00 uur open. Vanaf 9.30 uur ben je al welkom voor een kopje koffie en om 17.00 uur sluiten de deuren. 

beursinfo

TICKETS

TICKETS

Kaartjes met korting bestel je hier Let op: i.v.m. de regelgeving vanuit de overheid om het Corona-virus in te dammen, mogen we alleen 

online kaarten verkopen. Ook zullen we een maximaal aantal kaarten per dag verkopen. Dus op=op! 

Er zijn dus geen kaarten meer te koop aan de kassa zoals normaalgesproken.

Let op: bij de horeca van de Brabanthallen kun je alleen pinnen. Bij de deelnemers kun je bij een aantal ook met contant geld betalen.

beursinfo

KINDEREN

KINDEREN

Tot en met 12 jaar mag je gratis naar binnen als je samen met een volwassene de Knotsgekke Hobby & Kaartendagen bezoekt

beursinfo

MANNEN

MANNEN

Voor mannen die gezellig meekomen met hun vrouw is er een speciaal terras buiten de hal om te wachten. Mocht je wel mee naar binnen willen dan moet je ook een online ticket bestellen. Dit is anders dan vorige edities i.v.m. de regels vanuit de overheid waarbij we moeten weten wie er binnen in de hal is.

beursinfo

HONDEN

HONDEN

Kleine hondjes zijn van harte welkom. Hou ze wel goed aangelijnd en laat ze op tijd uit. Hulphonden zijn altijd welkom

beursinfo

DEELNEMERS

DEELNEMERS

Benieuwd welke shops er allemaal weer aanwezig zijn op de Knotsgekke Hobby & Kaartendagen? Bekijk hier de lijst met deelnemers van de komende editie.  Let op er komen elke week weer nieuwe deelnemers bij.

beursinfo

PENDELBUS

PENDELBUS

Al jaren vertrouwd, rijdt de pendelbus vanaf achter het treinstation tot aan de deur. Buskaartjes voor €2,- zijn alleen online te koop via onze ticketshop. 

beursinfo

PARKEREN

PARKEREN

Volg de borden bij de Brabanthallen om bij de juiste hal te parkeren of vraag het de parkeerwachters. Voor bezoekers met een invalide-kaart zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij de entree van de beurs. Vraag de parkeerwachters waar dit precies is. In de hal waar ook de entree van de beurs is, kun je de uitrijkaarten kopen.

beursinfo

PLATTEGROND

PLATTEGROND

 

Eind augustus vind je hier de plattegrond van de komende editie.

beursinfo

ETEN & DRINKEN

ETEN & DRINKEN

Een dagje uit is niet compleet zonder lekker eten en drinken. Waarbij de Bossche Bol met stip op 1 staat als favoriet

beursinfo

WORKSHOPS

WORKSHOPS

Vind via deze link de lijst met de workshops voor de komende editie.

beursinfo