Tickets kopen
Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen
Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

Informatie voor bezoekers 2019Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, dé beurs voor kaartenmakers én scrappers!Creatief, inspirerend, gezellig!

Het belooft weer een groot creatief feest te worden. Je vind hier de laatste trends, producten, technieken, toepassingen, workshops en demonstraties. Uiteraard is er aandacht voor 3D, borduren, incire, origami, spirelli, pons- en andere knip-, snij- en kaarttechnieken. En speciale aandacht voor stempelen!

Scrappers vinden hier alles van hun gading voor het maken van de mooiste lay-outs en andere bijzondere objecten. Laat je verrassen door de vele bijzondere toepassingen van de nieuwste materialen. Hier vindt men creativiteit in de breedste zin van het woord!

Vanaf 2 weken voor het evenement vind je hier de plattegrond en het workshopprogramma van de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen.
29 t/m 31 augustus - Brabanthallen Den BoschOpeningstijden:
10:00 - 17:00 uur

Prijzen tickets:
€ 7,50 in de online voorverkoop
€ 9,- aan de kassa
Kinderen t/m 12 jaar gratis

Pendelbussen:
Voor de beurs in Den Bosch worden pendelbussen ingezet. Deze rijden vanaf de achterzijde vanaf Centraal Station 's-Hertogenbosch. De kosten retour hiervan zijn € 1,50 p.p. De tickets zijn online te koop in combinatie met een toegangsticket voor de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. Tevens kun je een busticket kopen bij de bus.

Houdt voor parkeren het adres Oude Engelenseweg 1 aan
Reacties bezoekersAns schrijft:
"Heel leuke beurs in Den Bosch. Idee├źn opdoen en weer nieuwe dingen kopen. Het was weer een fijne dag. Ook nog met een workshop meegedaan, harstikke leuk!"

Renate schrijft:
"Geweldige beurs. Gezellig. Veel inspiratie opdoen (ideeën zien waarvan je denkt waarom kom ik daar nu niet op). Kortom, ik krijg er meestal een energieboost van. Een Walhalla voor kaartenfans."

Annemieke schrijft:
"Een heel gezellige beurs, en goed georganiseerd, wij zijn er ook weer bij."

Tineke schrijft:
"Ik ga elk jaar twee keer naar de beurs als mijn gezondheid het toelaat. Dit kan dankzij mijn begeleiding die met liefde met mij mee gaat naar mijn favoriete dagje uit."

Nancy schrijft:
"We gaan al jaren, twee keer per jaar, lekker rondsnuffelen!"

Karin schrijft:
"Een heel goede beurs waar je alles kunt vinden voor je hobby en het is er ook erg gezellig."

Samenwerkingspartners

Cards & Scrap
Hobbyhandig
Mijn Hobbykaart XL