Tickets kopen
Deelnemen
Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

Informatie deelnemers 2018

Presenteer uw bedrijf aan duizenden zeer gedreven hobbyisten

De Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen is dé beurs voor kaartenmakers, stempelfanaten, scrapbookers en alle andere hobbyisten met een passie voor papier. Duizenden bezoekers verheugen zich op de komende editie op 20 t/m 22 april 2017 in de Brabanthallen Den Bosch. Het is hét grootste creatieve evenement op dit gebied van heel Europa. Niet alleen bezoekers uit Nederland, België en Luxemburg, maar ook uit Denemarken, Duitsland, Ierland, Engeland en Zwitserland weten de weg te vinden naar deze unieke beurs.

De beurs is een begrip in de hele hobbybranche. De bezoeker weet waar ze voor komen en vindt het gevarieerde, maar specifieke aanbod geweldig. Hierdoor wordt de beurs gewaardeerd met een dikke acht!

De bezoekers zijn gedreven en koopgrage hobbyisten die op zoek zijn naar de laatste trends en nieuwste producten. Zij informeren zich via blogs, social media, tijdschriften, kranten en nieuwsbrieven. Uiteraard spelen wij hierop in met informatie, persberichten en advertenties. Ook bieden wij leuke acties en wedstrijden aan voor de bezoeker. Onder de doelgroep worden vele flyers verspreid en ook de vakantieparken, campings en hotels (in de omgeving) worden niet vergeten. Zo komt de beurs onder de aandacht van een groot publiek.

Het resultaat hiervan is dat de beurs, ieder jaar weer, een groot aantal bezoekers trekt.
Samenwerkingspartners

Cards & Scrap
Hobbyhandig
Mijn Hobbykaart XL