Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen
Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen

Ticket informatieAan de kassa betaalt men:

Volwassenen
€ 8,50 p.p. (mits in gezelschap van een vrouw mogen mannen gratis naar binnen).

Kinderen t/m 12 jaar
Gezien er dit jaar geen Kinder Kunstplein op de beursvloer aanwezig zal zijn, hebben kinderen t/m 12 jaar gratis toegang tot de beurs!

Bezoekers uit het buitenland
Het is niet mogelijk om met een buitenlandse bank online kaarten te kopen, maar op vertoon van jouw identiteitskaart of paspoort ontvang je dezelfde korting als de voorverkoop. Je betaalt dus per ticket € 7,- p.p.

Groepstickets
Let op: je ontvangt één mail. Dit is het entreebewijs voor de gehele groep. Iedereen dient tegelijk langs de kaartcontrole te gaan. Kan je niet met het complete gezelschap tegelijk door de kaartcontrole? Dan dien je voor diegenen apart tickets te bestellen.

Kortingscodes
Korting is niet geldig in combinatie met overige kortingscodes. Bij het gebruik van een code vervalt de € 1,50 online korting en wordt de nieuwe korting berekend.

Kaarten zijn geldig op een dag naar keuze
Kaarten kunnen niet worden teruggenomen.


Tickets niet ontvangen?
Het zou kunnen dat de tickets niet in je mailbox verschijnen. Controleer altijd eerst goed de spamfolder en/of de ongewenste mail. Echt niet ontvangen? Stuur dan een mailtje met een kopie van het betaalbewijs naar tickets@jesbv.nl.

Vragen?
Je mag ons altijd bellen of mailen als je nog vragen hebt. Je kan ons bereiken via 076-5870666 of tijdens beursweekenden op 06-36029432, of ons mailen via het contactformulier.
Samenwerkingspartners

Cards & Scrap
Hobbyhandig
Mijn Hobbykaart XL