Workshops
Workshops

WorkshopsBekijk hieronder onze leuke workshops van de afgelopen editie!

Pergamanoshop

Er zullen diverse demonstraties en workshops zijn van verschillende Pergamano technieken. Verder maken we combinaties van Pergamano met andere hobby technieken.

COOSA Creatief

Bij de stand van COOSA Creatief leert Margreet Kranenborg, specialist in gilding wax, in een workshop van ca. 20 min. hoe je fantastische resultaten krijgt met gilding wax. Ze leert je hoe je een metalen effect krijgt, of een verweerd of roestig effect. Moeilijk is het niet, je moet het (letterlijk) even in de vingers krijgen. Voor het maken van bijzondere kaarten, een nieuw uiterlijk voor (oude) voorwerpen of verrassend gebruik van embossingfolders. De resultaten zijn verbluffend.

COOSA Creatief

Creafine

Zoals elk jaar staat CREAFINE op de KKD met meer dan 2000 verschillende stempels en wordt er een gecombineerde Demo / Workshop gegeven. We zullen laten zien welke mogelijkheden er zijn om met een stempel heel verschillende en bijzondere kaarten te maken. Deze keer ligt de nadruk op het gebruik van Distress Crayons en de Infusions. Maar natuurlijk kan ook elke andere techniek, die iemand graag uitgelegd wil hebben zoals sponstechnieken of embossen met een heattool gedemonstreerd en uitgeprobeerd worden.

Creafine

Crealies

Demo 1: Wat kan je allemaal doen met de nieuwste Crealies Masks & More Mini's en Bits & Pieces stempels? Kom naar de stand van Crealies en laat je inspireren.

Demo 2: We laten je tal van mogelijkheden zien met de nieuwste Crealies stansen, zoals de Create A Box, Decorette XL, Crea-Nest-Lies XXL no. 53-60 enz.

Workshop: een transparante kaart als basis, aangekleed met Decorette XL stansen, Bits & Pieces stamps en vrolijke vogeltjes.

Crealies

Creashop4you

Kom bij ons leuke fotolijstjes maken met oa Washi Paper Tape. Neem je foto mee, dan kunnen we deze gelijk in het project gaan verwerken! De afmeting van de foto mag maximaal 8x6cm zijn.

Creashop4you

HobbyActief

Bij HobbyActief gaan deelnemers van de workshop een kaartje met een theezakje maken met de nieuwe collecties van Mery Cozijnsen.

Hobbyvoordelig

Voor een Make&Take met Ineke Bezemer kunt u terecht bij Hobby Voordelig. Vanaf 10.00 uur. Er wordt een leuke kaart gemaakt.

Hobbyvoordelig

M & H Hobbyshop

Kom naar onze workshop kaartjes maken met stempelen voor € 1,-. Deze zijn om het uur.

Document Life Stories

Met ons [Document] Life Stories concept willen we de nadruk leggen op het documenteren van het leven. Dat van jou, je dierbaren en/of van anderen. Grote, mooie momenten, maar ook verdrietige of juist de dagelijkse momenten. Over jou, over een ander… Je documenteert al deze dingen voor jezelf, je kind(eren) en/of voor familie. Memory keeping, zoals we dit vaak samenvatten, gaat verder dan alleen scrapbooken. Je kunt ook werken in pocket pages (PP), planners en Travelers Notebooks om alles vast te leggen. Met onze [Document] Life Stories serie bieden wij onze klanten, zowel beginnend als gevorderd, de tools voor het documenteren. Je ontvangt elke maand een inspirerende kit met unieke producten, aangevuld met uitleg, foto’s en film van ons inspiratieteam. Elke kit wordt exclusief ontworpen en met zorg samengesteld, waarbij aandacht wordt besteed aan seizoen en trends. Onze kit is elke maand een feestje om te ontvangen!

Workshop Pocket Pages
Tijdens de workshop gaan we aan de slag met Pocket Pages. Dit is een methode om foto’s te verwerken. Je stopt de foto’s met kaartjes in een hoes, die vervolgens opgedeeld is in verschillende kleinere pockets. Ideaal om sneller een pagina te maken dan met bijvoorbeeld scrapbooking. Onze Pocket Pages kit is een kit met o.a. exclusief ontworpen kaartjes, stickers, enamel dots, die-cuts en meer. Allemaal perfect op elkaar afgestemd en voldoende om zeker een hele maand te documenteren. Je ontvangt de kit elke maand in een mooi doosje en in de mediasectie onder je eigen online account vind je voorbeelden, filmpjes en uitleg ter inspiratie. Naast het abonnement heb je alleen een album, hoezen en basisgereedschap nodig om te kunnen beginnen! Besluit je om een abonnement af te sluiten, dan krijg je het bedrag van de workshop in mindering op de eerste factuur.


Scrapdelight

Scrapfever

Workshop ladderkaart maken. Kosten zijn € 2,-

Scrapfever

't Schrijverke

Kom kaarten maken en kalligraferen.

t Schrijverke

Samenwerkingspartners

Cards & Scrap
Hobbyhandig
Mijn Hobbykaart XL